Köszvény

Köszvény

Ízületi gyulladás gyógyítása házilag

2017. április 21. - Jobdiák

Barátoshy Gyula az asztalánál ült és úgy tett mintha belemerült volna egy nagy feladatba. Néha idegesen pillantott fel, kitekintve az üvegfalon túlra, ahol a bejáratot kémlelte. 

A futárt várta és valahogy ez az elfoglaltság lekötötte minden figyelmét. A munka most várhat. A hivatalban ahol dolgozott előadóként, most a szokásosnál is nagyobb csend honolt, mindenki belemélyedt a munkába, vagy az is lehet ugyanúgy tett mint Gyula.
A futárt várta, aki az ízületi gyulladására hozná a kurkuma kapszula csomagot. Eddig mindenfélét kipróbált az izületi fájdalom kezelésére, de csak nem akart segíteni semmi. Most az egyik főnöke újságolta el neki ezt a bioterméket, ami neki segített. Bár a felettese arra használta, hogy köszvény tünetei múljanak és nagyon jó véleménnyel volt róla.
- A medosan a legjobb gyógyszer és még olcsóbb is, mint bármilyen támogatott gyógyszer! - hangoztatta neki és a weboldalt is átküldte emailben, hogy rendeljen arról a helyről megfelelő tartalmú csomagot. Bár tisztában volt vele, hogy nem fog azonnal hatni, mégis annyira várta már, mintha attól is jobban lenne ha megérkezik.
Persze azt sem szeretné, ha a beosztottjai tudnának a nyavajáról amiért rendelte a kurkumát. Egy osztályvezető nem ereszkedhet le ennyire - gondolta magában és csak az igazgatóval volt kénytelen megosztani a nyavajáját mert egyik reggel felkelni sem tudott, és hazudni sem akart, miért nem jön be dolgozni.
Persze a főnöke nagy hangon dicsérte az oldalt is és elmesélte a történetét is ami a mostani mondhatni teljes gyógyulásához vezetett. Amit olvasott azt kecsegteti, hogy az izületi gyulladás gyógyítása házilag is megoldható és kevesebbe kerül, mint a legutóbbi injekció, amit kapott az ügyeletes orvostól.
Szerencsére a mai napon nincsen bent az igazgató, mert szabadnapot vett ki, ezért kicsit lazább is az ügymenet. Pihenősebbre veszi ilyenkor mindenki az irodában.
A következő pillanatban az ajtóban megjelent egy férfi és az első asztálnál megszólítja a fiatal hölygek, aki a legközelebb dolgozik az ajtóhoz. Gyula már csak azt vette észre hogy a lány elindul felé, kitárja az ajtót és fennhangon közli vele,
- Főnök úr! Megérkezett a kurkuma az izületi gyulladására, - majd betessékeli az őt hűségesen követő futárt is, aki a hátizsákjából, (ami eddig nem is látszott) egy kis csomagot vesz elő és átadja az osztályvezetőnek.

televitamin_kerdezd_erikat2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bioessence.blog.hu/api/trackback/id/tr112444759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása